Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Harry Potter love fusion

We accept the love we think we deserve.

Negyedik mininovella - Liliomos lány

2017. május 28. 20:36 - Zajec_

Cím: Liliomos lány

Fúzió és bomba: Fleur – Bill; robbantottam vele: Voldemort

Énekesmadár – titkos kulcs: szellő.

Tartalom: Fleur Delacour a háború alatt kettős ügynököt játszik.

Korhatár: 16

Műfaj: dráma

Figyelmeztetések: erotikus tartalom, kínzás/erőszak, AU

Jogok: A Harry Potter világához tartozó jogok J.K. Rowlingot illetik, a novellából anyagi hasznom nem származik.

Hangulatfestő kép: 6_1.jpg

 

Fleur Delacour életében először izzadt.

 

Úgy matatott a ládányi minisztériumi papír között, mint aki teljesen biztos a dolgában, és semmi vesztenivalója nincs. A szobában ő tudta csak egyedül, hogy az összes papír hamisítvány, és az sem igaz, hogy a ládát csak olyan személy érintheti, akinek a kezét nem szennyezi be gyilkosság. (Ezért kellett ő.) Mégis, a hátába fúródó pálca és a körülöttük félkörben állók rászegeződő tekintete talán okot adott az idegességre.

 

Egy kissé, véletlenül-szándékosan, oldalra fordult, hogy a halálfalók kellően elraktározhassák emlékezetükben a látványt: a lány nyitott talárja alatt igencsak rövid szoknyát viselt.

Lankadatlan éberség!, mondogatta mindig Rémszem. Ehhez jött még Madame Maxime csináld, amihez értesz, lányom jótanácsa, és anyja mottója: bármi történjék, légy mindig csinos!

És ő csinos volt. Ehhez értett. Figyelemelterelés, ez pedig az ő stratégiája volt, és mi mással lehetne jobban elterelni a figyelmet, mint két formás, harisnyatartós lábbal?

Ám a Nagyúr volt a szobában az egyetlen, aki semmiféle olyan vágyat nem érzett senki emberfia iránt, mégis ő az, akit meg kell nyernie magának. Ha nem sikerül, mind elvesztek.

Maga nyújtotta át a papírokat Voldemortnak; mielőtt kivezették volna a szobából, még érezte a Nagyúr utána suhanó hideg, bűzös leheletét: – Miss Delacour, ugye mindketten jól tudjuk, hogy a munkája nem ér véget azzal, hogy most távozik…?

Hát persze.

 

Eddig elviselt mindent. Állta a Sötét Nagyúr vesébe hatoló pillantását, tartotta magát a legilimenciával szemben – egyszerűen csak buta szőke lánynak tettette magát. Kibírta, hogy a halálfalók a szoknyája alatt matattak, elviselte a kikapart hullák látványát, és kibírta azt is, mikor az ezüst pengéjű késsel mély, kacskaringós mintát véstek hófehér vállának bőrébe, majd valami undormány fekete anyagot tömködtek bele. Annyira fájt, hogy elmondani nem lehet. Mégis kibírta.

– Tetkó? – kérdezte hüledezve Bill, mikor lehámozta a talárt felesége válláról, és előtűnt a szénnel és varázslattal a bőrébe égetett liliom. Ha egy nőn ilyen volt, az bizonyos körökben megkülönböztetett figyelmet jelentett. – Ez nem volt benne a megállapodásban.

Ő pedig csak dühösen felmordult, és egész nap nem beszélt a férjével. Hiába nem ő tehet a halálfalók embertelen módszereiről…

 

…És mikor hazatért, csak annyira volt képes, hogy megölelje a férjét. Bill gyengéd volt vele, ágyba fektette és nem nyúlt hozzá, minden alkalommal megvárta, amíg megnyugszik. Most is. Fleur a minden egyéb érzést elnyomó fásultság mögül, szemével szinte automatikusan követte Bill minden apró mozdulatát a szobában, elfeledve egy pillanatra, kinek is kémkedik igazából. Lélekben felkészült egy újabb lebeszélő hadjáratra. Ami ezúttal nem történt meg. Amint Billt elnyomta mellette az álom, ő egy szál hálóingben kisettenkedett a szobából, ki a Kagylólak apró tornácára, és hagyta, hogy láztól égő homlokát simogassa a késő tavaszi szellő. Nemsoká elmúlik a láz. Csinálja, amíg van kiért csinálnia. Férje egyenletes horkolása még a belső szobából is kihallatszott.

 

Másnap este Fleur ugyanígy itt állt a tornácon, Bill ezúttal éberen figyelte az ablakon át. Csak egy fél pillanat volt az egész. Apró fénybogár villant a levegőben, és Fleur kezében egy fél tenyérnyi pergamen landolt. Csak annyi volt ráírva: Holnap éjfélkor, a másik helyen.

Ez egyvalamit jelenthet: Voldemort nagyúrnak végül mégis megtetszett. De Merlin a megmondhatója, mit tesz majd velük, ha rájön, hogy átverték…

 

Vége

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lovefusion.blog.hu/api/trackback/id/tr3312546811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Luthien Lovemagic 2017.06.06. 14:27:01

Kedves író!

Helyesírás: Nem találtam hibát.
5 pont

Szereplők/fúzió: Mind Bill, mind Fleur karaktere rendben volt, bár a kapcsolatukról nagyon kevés információ derül ki, így a fúziót csak részben tudom megítélni. Kicsivel több a kapcsolatukból és kevesebb a halálfalógyűlésből jobb lett volna.
3 pont

Bomba: Ez még a fúziónál is egy érdekesebb kérdés. Voldemort ugyan elhívta, valószínűleg azért, hogy ágyba vigye, de azért is hívhatta, hogy kivallassa vagy, hogy megölje. Nem egyértelmű, hogy sikeres-e a robbantás.
2 pont

Cselekmény: A kivitelezéssel nincsen gond, jó íve van a történetnek, de Fleur és Bill kapcsolatából lehetett volna több is.
4 pont

Világ: Teljes mértékben Harry Potter történet.
5 pont

Kulcsfelhasználás:
Képkulcs: Fleur és az ő rövid szoknyája. Tetszett ez a fajta értelmezés.
5 pont
Titkos kulcs: Csak megemlítődött, de szinte semmi szerepe nincs.
1 pont

Üzenet az írónak: A cím különösen tetszett, a másik, ami nagyon az maga az ötlet. Olvasnék erről hosszabban is.

Köszönöm, hogy olvashattam!

Üdv: LL, Kritika Klub tag (Megtalálsz minket a Merengő fórumán.)

Saszta 2017.06.11. 21:27:06

Kedves névtelen alkotó! :)

Helyesírás: Minden tekintetben rendben volt, szép, választékos volt a szóhasználatod, nem találtam semmi megakasztó, zavaró szót vagy helyesírási hibát.
5 pont

Szereplők/fúzió: Az elején nagyon jól bemutattad Fleur karakterét, s főleg az tetszett, ahogy felsoroltad, hogy kiknek a tanácsait fogadta meg, kik voltak fontosak neki.
A többi karaktereknél azonban éreztem némi hiányosságot. Sem Bill, sem Voldemort nem kapott túl nagy szerepet, Fleur kiszorította őket a történetből, így az ő jellemük nem igen mutatkozott meg, ezért azt sem tudom megállapítani, hogy OOC-k voltak-e avagy sem. Mondjuk Voldemort utolsó megszólalása nekem kissé karakteridegennek tűnt.
Ez csak 3 pont. :(

Bomba: Hát, Voldemort ugyan belerondított némileg Bill és Fleur kapcsolatába, de ennyiből nem derül ki, hogy sikerült-e a robbantásod, avagy sem. Én inkább az utóbbi felé hajlok, mert az utolsó pár elejtett mondaton kívül más nem igen utalt arra, hogy Voldemort és Fleur között bármi is alakulóban lett volna.
Legyen 2 pont.

Cselekmény: Az alapötlet nagyon tetszett, és szépen bemutattad a szituációt, azonban a végét én eléggé lezáratlannak érzem. Szinte folytatásért kiált ez a szösszenet, mert rengeteg benne a potenciál és az elvarratlan szál. S bár a cselekmény maga végig pörgött és jó volt olvasni a sorokat, de kevés volt ehhez ez a pár száz szó.
Így ez csak 3 pont.

Világ: Csodásan bemutattad a Harry Potter univerzumot ebben a kis szösszenetben, ez hibátlan volt, jól megoldottad ezt a feladatot.
5 pont

Kulcsfelhasználás:

Tavaszi képkulcs: Ezzel semmi probléma nem volt, csodásan beépítetted a történetedbe, ráadásul szerintem elég kreatív módon.
5 pont

Titkos kulcs: A szellőnek nem sok szerepe volt, de azért sikerült némileg belecsempészned a történetedbe.
2 pont

Üzenet az írónak: Mint már említettem, maga az alapötlet zseniális volt, teljesen magával ragadott ez a sztori, és nagyon-nagyon örülnék, ha bővebben kifejtenéd ezt és írnál folytatást, mert a fő probléma az volt vele, hogy ez egypercesként egyszerűen nem tud működni, mert annyi dolog kifejtésért kiállt. Én imádtam olvasni a soraidat, maga a történet nekem nagyon tetszett, de egyszerűen ez minimum pár fejezetet követelne meg. Úgy csodásan működne az egész. Szóval azt javaslom, hogy írd meg ezt a sztorit hosszabban, fejtsd ki részletesen, és úgy imádni fogom! :)
Én nagyon szívesen olvasnám tovább, szóval a pontok ne keserítsenek el. Magának a feladatnak nem tudtál ugyan eleget tenni, de ez nem azt jelenti, hogy rossz lenne a történeted. Egyszerűen csak ez nem novellának való.

Köszönöm, hogy olvashattam, és remélem majd olvashatom a folytatását is! :)

Üdv: Saszta

(Kritika Klub - a Merengő fórumán megtalálsz minket)

Hirondelle 2017.06.14. 14:14:11

Kedves Író!

Helyesírás: Csak egy-két helyen akadt vesszőhiba meg olyan szavak, szórendek, amiket jobb lett volna máshogy megoldani, ettől eltekintve gördülékeny volt a szöveg és élvezetes volt olvasni.
5 pont

Karakterek/fúzió: Tetszett, ahogy beleláttunk Fleur gondolataiba, a személyisége is elég jól körvonalazódott a számomra, hús-vér karaktert sikerült alkotnod. Bill személyiségéből viszont szinte alig kaptunk valamit, a kapcsolatuk sem nagyon került bemutatásra, én ezeket hiányoltam. A halálfalós jelenetek kicsit túlsúlyba kerültek.
3 pont

Bomba: Kicsit olyan érzésem volt a fic végéhez érve, mintha egy hosszabb történetből csak az elejét vagy az első felét kaptam volna meg, és most várnék, hogy hol a folytatás. Az, hogy Voldemort hogyan rondít majd bele a kapcsolatukba, egyáltalán belerondít-e, vagy más sül ki az egészből, az még ezután következne. Az sem volt számomra világos, hogy Fleur-nek miért volt annyira egyértelmű, hogy az üzenet azt jelentette, megtetszett Voldemortnak, mert semmi sem utalt rá. Gondolom, Voldemort máskor is hívta már halálfalógyűlésre, ez az üzenet mennyiben különbözik azoktól? De értem amúgy, a történet szempontjából nyilván azt kell jelentse az üzenet, hogy Fleur megtetszett neki, csak szerintem kicsit ügyesebben kellett volna megoldani és jobban kifejteni ezt a dolgot.
3 pont

Cselekmény: Nagyon jó sodrása volt a történetnek, és szívesen olvastam volna még tovább. De mint ahogy fentebb említettem, kicsit olyannak érződik, mintha egy hosszabb történet kiragadott része lenne, ki lehetett volna még fejteni Bill és Fleur, illetve Voldemort és Fleur viszonyát.
3 pont

Világ: Teljesen hitelesnek éreztem.
5 pont

Tavaszi képkulcs: Eszméletlen jól megoldottad, jókat mosolyogtam is olvasás közben.
5 pont

Titkos kulcs:
Ezzel bajom volt, mert a történet elolvasása után vissza kellett néznem, mi volt a kulcsod, és aztán megkeresgélnem a szövegben, hol lehet, annyira nem kapott hangsúlyt. Ha kimarad a történetből, akkor sem hiányozna, nem hagyna maga után űrt, sem logikai, sem érzelmi szempontból. Bár azért nem volt könnyű dolgod, ezt meg kell jegyeznem, én sem tudom, hogy építettem volna bele ezt a kulcsot, hogy még jelentősége is legyen, szóval respekt és tisztelet, hogy valahogy beleszőtted.
2 pont

Üzenet az írónak:
Kicsit sok mindent próbáltál meg belesűríteni egy szűk keretbe, így befejezetlennek érzem a történetet. Ami viszont nagyon tetszett, az a gördülékeny nyelvhasználat és a lendületes cselekményvezetés. Fent tudtad tartani az érdeklődést, és ez nagyon fontos.

Köszönöm, hogy olvashattam!

Üdv: Hirondelle
süti beállítások módosítása