Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Harry Potter love fusion

We accept the love we think we deserve.

Harmadik mininovella - Vágyaidba marva

2017. május 26. 19:59 - Zajec_

Cím: Vágyaidba marva

Fúzió és bomba: Fúzió: Lucius/Narcissa, bomba: Bellatrix Black

Énekesmadár-titkos kulcs: limonádé

Tartalom: „Mélyen beszívta a szoba illatát, amelyben éppen úgy jelen volt az ő buja parfümje, mint Lucius száraz-fanyar illatszere és a vad együttlét semmivel össze nem téveszthető aromája, a nyitott ablakon beáramló hűvös levegő, a langyos párát lehelő föld illata. Ha megtehette volna, bepalackozza és ajzószerként árusítja.”

Korhatár: +18

Műfaj: dráma (fogjuk rá)

Figyelmeztetések: OOC, erotikus tartalom

Jogok: A Harry Potter világához tartozó jogok J.K Rowlingot illetik, a novellából anyagi hasznom nem származik.

Hangulatfestő kép: 4_1.jpg

VÁGYAIDBA MARVA

        Odakint már teljesen besötétedett, az utcák elnémultak, csak a lámpák fényénél dongott néhány cserebogár, amikor zöld lángok fénye vetült Luciusra.

        – Nem erényed a pontosság – jegyezte meg, miközben felállt, és a könyvet egy asztalkára tette, néhány összegöngyölt pergamen társaságába.

        – Nem is ez a tulajdonság az, amiért hívsz, nem igaz? – vágott vissza könnyedén a kései vendég.

        – Amiért hívlak és te jössz, az nagyon távol áll az erényességtől – ismerte el Lucius, miközben a nőhöz lépett. – Te szégyentelen dög – sziszegte, ahogy belemarkolt a fekete hajzuhatagba, hogy Bellatrix fejét hátrafeszítve még látványosabbá tegye a cseppet sem szolid dekoltázst. – Cafka. – Minden egyes szóval lejjebb haladt, fogai közé csippentve a kísértetiesen fehér, vékony bőrt, míg el nem jutott a mellbimbóig. Bellatrix látható élvezettel kínálta fel minden porcikáját. – Succubbus – hántotta le szeretőjéről az utolsó ruhadarabot is Lucius.

        – Ó, hát még egy italt sem kapok? – évődött Bellatrix, miközben ujjai könnyedén megbirkóztak a férfi ingének gombjaival. Lucius felmorrant, és néhány könnyed mozdulatát követően egy pohár lebegett a nőhöz. Az megfogta, belekortyolt, majd elfintorodott. – Mi ez a limonádé?

        – Gin és citrom. Ma elégedj meg ennyivel – intette Lucius, majd mohón felnyalta a mellek közé csorgatott italt.

        Az elemi testi vágytól és az apránként elkortyolt alkoholtól feledték a szavakat, és megvalósították mindazt, amit buja képzeletük láttatott velük.

 

        Hajnalodott már, amikor Bellatrix kéjesen kinyújtózva felkelt az ágyból, és töltött magának még egy italt, ezúttal lángnyelv whiskyt. Mélyen beszívta a szoba illatát, amelyben éppen úgy jelen volt az ő buja parfümje, mint Lucius száraz-fanyar illatszere és a vad együttlét semmivel össze nem téveszthető aromája, a nyitott ablakon beáramló hűvös levegő, a langyos párát lehelő föld illata. Ha megtehette volna, bepalackozza és ajzószerként árusítja.

        A madárdal, virágillat, romantikus séta, udvarlás a kislányoknak való. Ő nő volt, olyan, akit nem kötnek gúzsba az elvárások, aki nem fél önmaga lenni. Zabolátlan és szabad.

        Meztelenségének teljes tudatában lépett az asztalhoz, felkapta az egyik pergament, és a kandallóban lobogó tűz fényénél olvasni kezdett.

        – „...lehetne az esküvőnk májusban? Az orgonaligetben. És ott lehetne a kék szajkó is, amit tőled kaptam, egy ezüst kalitkában.” Milyen giccses – fintorodott el látványosan.

        – Tedd azt le – figyelmeztette Lucius azon a hangon, amiről Bellatrix már megtanulta, hogy jobb, ha azonnal engedelmeskedik. Látványos mozdulattal ejtette vissza Narcissa púderillatú levelét az asztalra.

        – A húgom egy ostoba, naiv kislány. Romantikus ostobaságokkal van tele a feje.

        – A húgod a jegyesem – emlékeztette Lucius. – Jobb, ha nem sértegeted.

        – A testvérem. Olyan véleménnyel vagyok róla, amilyennel csak akarok. És ami azt illeti, egyáltalán nem illik hozzád – felelte Bellatrix. Nem szerette a tudatot, hogy éppen a húga veszi majd el tőle Luciust.

        – Mert te igen? – vonta fel a szemöldökét a férfi provokatívan.

        – Lássuk csak – tűnődött el Bellatrix. – Hiányzik belőle az, ami bennem nagyon is megvan. Engem kéne elvenned – csúszott ki a száján.

        A következő pillanatban felnyögött, ahogy Lucius mellette termett, megpördítette, és az asztalra döntötte.

        – Narcissa finom úrilány – hajolt a hátára Lucius, hogy közvetlenül a fülébe súghassa a szavakat. – Tudja, mit várok el tőle. Sosem fog rám szégyent hozni. Ezért lesz ő a feleségem, és nem te – adta meg a férfi a kegyelemdöfést, és ellépett tőle.

        Bellatrix zihálva hevert az asztalon. Figyelmeztetés volt ez, rendreutasítás, hogy tudja, hol van a helye a családias kis háromszögükben. Közvetlen közelről figyelte, ahogy a feldőlt pohárból kiömlő ital lassan feloldja Narcissa gyöngybetűit.

        Tudta, hogy amilyen végérvényesen mosódnak el a szavak a pergamenen, olyan visszavonhatatlanul érnek véget talán ezek az együttlétek is, amint a húga hozzámegy Luciushoz.

        Büszkesége megkövetelte, hogy felöltözzön, és távozzon. De miközben a hop-port a lángok közé szórta, elmosolyodott, mert azt is tudta, hogy Lucius majd rá, Bellatrixre fog gondolni, ahányszor csak ágyba viszi a feleségét.

        És eljön majd a pillanat, amikor a gondolat már kevés lesz.    

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lovefusion.blog.hu/api/trackback/id/tr6412543193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Luthien Lovemagic 2017.06.08. 13:49:51

Kedves író!

Helyesírás: Nem találtam hibát.
5 pont

Szereplők/fúzió: Nagyon jól eltaláltad Lucius karakterét, öröm volt olvasni. Hosszabban is olvastam volna róla. Narcissáról keveset tudunk meg, de a levele alapján őt is jól hoztad. Tetszett a karakterformálásod.
5 pont

Bomba: Ilyen egy jó bomba. Tökéletes éket vertél a Narcissa/Lucius párosba, és Bella teljesen hozta a könyvből megismert karaktert.
5 pont

Cselekmény: Jól lett kihasználva a rendelkezésre álló terjedelem. Kerek ívet fut be a cselekmény.
5 pont

Világ: Vitathatatlanul Harry Potter.
5 pont

Kulcsfelhasználás:
Képkulcs: Nem volt annyira fontos szerepe, de frappánsan lett beleépítve.
3 pont
Titkos kulcs: Bellának a beszólása a limonádéval pont jókor, jó helyen hangzott el. Jól sikerült beépíteni.
5 pont

Üzenet az írónak: Nagyon jól sikerült ez a történet. Sikerült minden kritériumnak megfelelned ilyen rövid terjedelemben is. Olvasnám még továvbb is, jól állnak neked ezek a karakterek.

Köszönöm, hogy olvashattam!

Üdv: LL, Kritika Klub tag (Megtalálsz minket a Merengő fórumán.)

Saszta 2017.06.11. 23:19:40

Kedves titkos szerző! :)

Helyesírás: Semmi hiba nem volt benne, és szépen formáltad a szavakat, könnyen, gördülékenyen lehetett olvasni ezt a kis irományt.
5 pont

Szereplők/fúzió: Tökéletesen eltaláltad a karaktereket, nagyon jól hoztad Lucius arroganciáját és Bellatrix vad, szabad szellemiségét. Még az sem zavart, hogy Narcissa nem igen szerepelt a műben, s így az ő jellemét kevésbé tudtad nekünk megmutatni, viszont a két főszereplőt hihetetlenül jól eltaláltad, fogadd őszinte gratulációmat érte!
5 pont

Bomba: Remekül szétrobbantottad az eredeti párost, kétség sem fér hozzá, hogy teljes mértékben teljesítetted a feladatodat.
5 pont

Cselekmény: A sztori gördülékenyen haladt előre, minden sorát élvezet volt olvasni, és a lezárása is kerek volt, semmi hiányérzetem nem maradt. Végig lekötötted a figyelmemet, egy pillanatra sem ült le a történet, és még szívesen olvastam volna még-még és még, mert úgy ittam minden sorát, ahogy Lucius tette azt a Bellatrix testére csordult limonádéval. ;)
5 pont

Kulcsok:

Képkulcs: A képen látható pergamenek kétszer is megjelentek, és kellő fontosságot adtál nekik, még ha nem is sikerült ezt olyan jól beépítened, mint az eddig olvasott történetekben, de mégis úgy vélem, hogy kellőképpen bele tudtad fonni a történeted szövetébe.
5 pontot adok erre is, mert 4,5-et nem lehet adni, szóval inkább felfelé kerekítek. (Vagy lehet 4,5 pontot adni?)

Titkos kulcs: A limonádét is egész jól be tudtad építeni a történetbe, tetszett ahogyan felhasználtad ezt a kulcsot, márpedig nem volt épp egy egyszerű feladat.
Szóval ez is 5 pont. :)

Üzenet az írónak: Engem teljesen megvettél ezzel a sztoriddal, egy élmény volt olvasni! Csakis gratulálni tudok hozzá, csodás volt!

Köszönöm szépen, hogy olvashattam ezt a történetet! :)

Üdv: Saszta

(Kritika Klub - a Merengő fórumán megtalálsz minket)

Saszta 2017.06.11. 23:29:33

Hupsz, elnézést, a világot kifelejtettem! (Bocsánat a kiegészítésért, késő van már és kihagy az agyam :D)

Szóval a Világ: Ennek az elvárásnak is teljesen megfelelt a mű, itt sincs mibe belekötnöm.
5 pont ez is. :)

És ha már ki kellett egészítenem a kritikámat, akkor még hozzátenném gyorsan azt is, hogy nagyon tetszett a címválasztásod, nagyon találó és ötletes, már az felkelti az olvasó érdeklődését. :) Valamint az is nagyon tetszett, ahogy az erotikus jeleneteket leírtad. Nem volt túlrészletezve, pont annyi volt belőle, amennyi kellett és nem több, és ráadásul nagyon szépen fogalmaztad meg azokat a jeleneteket is.

Még egyszer köszönöm az élményt! :)

Hirondelle 2017.06.14. 16:45:25

Kedves író!

Helyesírás: Szóismétlésekkel találkoztam, és a mondatok néhol nehézkesek, túlbonyolítottak voltak, lehetett volna gördülékenyebb a szöveg. Ez főleg az elejére volt jellemző, a vége felé már mintha jobban belejöttél volna. Nagyobb hibák viszont nem voltak.
5 pont

Szereplők/fúzió: Lucius teljesen Lucius volt, Bellatrix pedig teljesen Bellatrix, imádtam mindkettőjüket, szeretem az ilyen vagány karaktereket. Ellenben hiányoltam Narcissát, vagy legalább egy kicsivel több utalást arra, hogy mi van pontosan Lucius és Narcissa közt.
5 pont

Bomba: Ez egy trükkös történet, mert ha Bellatrix szemszögéből nézzük a dolgot, akkor inkább Narcissa a bomba, hiszen Bella és Lucius kapcsolata valószínűleg hamarabb kezdődött, és ebbe az érdekházasság ver éket. Ugyanakkor ha Bellát vesszük bombának, úgy is teljesen megállja a helyét a dolog.
5 pont

Cselekmény: Egy klasszikus szerelmi háromszöget mutattál be, olyan sok újat nem nyújtott a történet, kissé kiszámítható is volt, de meg volt a lendülete, a karakterek is elvitték a hátukon, a befejezés is ült.
4 pont

Világ: Teljesen HP volt, tetszett.
5 pont

Képkulcs: Tetszett, ahogy megoldottad a levelek beleszövését a történetbe, és még az is, hogy a képen szereplő levelek tényleg olyan ábrándos kislányos romantikusak, mint amilyen jellemet Narcissának adtál a történetben. Olyan nagy szerepük viszont nem volt, nélkülük is ugyanaz maradna a történet.
4 pont

Titkos kulcs: Arra gondolok, hogy a limonádé itt átvitt értelemben is szerepel, mint utalás Lucius és Narcissa kapcsolatára, legalábbis aminek Bellatrix látja ezt a kapcsolatot, de a szimbólum voltát valahogy szerintem erőteljesebben kellett volna jelezni. Már ha tényleg ilyen szimbólum akart lenni és nem csak én magyarázom bele.
4 pont

Üzenet az írónak: Egy kicsit több váratlan dolog elfért volna a történetben, viszont nagyon jól formáltad meg a karaktereket, teljesen éltek, ők tetszettek a legjobban. Az is dicséretes, hogy sikerült kerek egészet alkotnod, nem érződik befejezetlennek vagy szétszórtnak a történet.

Köszönöm, hogy olvashattam!

Üdv: Hirondelle
süti beállítások módosítása