Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Harry Potter love fusion

We accept the love we think we deserve.

Jelentkezés

2016. október 03. 18:54 - Zajec_

A kihíváson nincsenek csapatok, az írók egyénileg versenyeznek a választott fúziós főkulcsok és a hozzá tartozó bomba (utóbbi nem kötelező, részletek a kulcsos posztban), a képes hangulatkulcsok , és a titkos kulcsok felhasználásával. Ez utóbbit a jelentkezés lejárta után kapják meg az írók. Összesen 10 jelentkezőt várunk a kihívásra, bővülni most nem tudunk, mivel hiába a max. 600 szó/történet és a leegyszerűsített véleménysablon, mindenképpen gondolnunk kell az olvasókra is, akiknek minden mininovellát el kell olvasniuk, hogy szavazataik érvényesek legyenek.

Jelentkezni az alábbi sablon elküldésével, a lovefusion.kihivas@gmail.com címen lehet 2017. április 10 és 17 között [23:59-ig]. Amennyiben hamarabb betelnénk, természetesen egyből az írói szakasz következik, a résztvevők ekkor kapják meg a titkos kulcsukat.

Neved: milyen néven szólíthatunk?

Korod: a kihíváson minden 14. életévét betöltött személy vehet részt, de mivel nincs tiltva a +18-as téma, fontos, hogy te is nagykorú legyél, ha felnőtt tartalmú írást szeretnél beküldeni.

Választott páros és bomba: Melyik párost választottad? Használsz hozzá bombát is? Kicsodát? :)

Képes hangulatkulcs: melyik képet választottad? A képhez tartozó számot írd ide. Előfordulhat, hogy valaki gyorsabb volt nálad és már elhoppolta a kiszemeltedet, ezért érdemes egy alternatív második képet is választani, ha az első esetleg már foglalt lenne.

Titkos kulcs: a felsoroltak madárkák közül melyik csicseregjen neked? A jelentkezés lezárta után (!) a facebook csoportban külön posztban fogjuk feltárni a titkot, hogy melyik énekesmadárhoz melyik kulcs tartozik.

E-mail címed: erre kapod a titkos kulcsodat, illetve itt jelezzük, hogy a jelentkezésedet elfogadtuk-e. Maximum 24 órán belül válaszolunk.

Facebook link: erre azért van szükség, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot a FB csoporton keresztül, ahol a titkos kulcsokról értesülsz majd. 

Vettél már részt kihíváson?: A legtöbb kihívástól eltérően, itt nincs szükség a korábbi írásaitok feltüntetésére, így akkor is jelentkezhetsz, ha még kezdő vagy – nem szeretnénk visszafogni senkit sem, elutasításra csak a szabályok be nem tartása esetén kerül sor. Egyszerűen csak kíváncsiak vagyunk :)

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lovefusion.blog.hu/api/trackback/id/tr7911764161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása