Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Harry Potter love fusion

We accept the love we think we deserve.

Írói szabályzat és fejléc a történethez

2016. október 03. 18:51 - Zajec_

Minden fontos információt megtaláltok a jelentkezéshez :)

A jelentkezéssel az író vállalja, hogy a szabályzatot és a határidőket betartja; a szabályok be nem tartása kizárást von maga után.

A kihívás ideje alatt az író az írótársain kívül nem árulhatja el másnak a kulcsait, és nem fedheti fel, hogy melyik történetet írta. Ha leleplezi magát, akkor sajnos meg kell válnunk tőle, mint versenyzőtől, de ettől függetlenül a beküldött történetét véleményezni lehet, de pontozni nem. Ezen kívül, amennyiben lesz második felvonása a kihívásnak, a jelentkezése elutasításra kerülhet.

Az íróknak lehetőségük van egymással beszélni, tanácsot kérni és ötletelni. Erre egy zárt facebook csoport ad majd lehetőséget, a jelentkezés lezárta után, valamint a titkos kulcsok felfedése itt fog zajlani.

  1. Fúziós főkulcs: a jelentkező a jelentkezéskor elküldi a választott párost, illetve a hozzátartozó bombát, ami a történetében a legnagyobb hangsúllyal jelenik majd meg, hiszen róluk kell majd szólnia a mininovellának. Bővebben lásd a külön posztban!
  2. Énekesmadár-titkos kulcs: a jelentkezésnél az íróknak választani kell egy énekesmadarat, amihez hozzá van rendelve egy tavaszváró titkos kulcs. Az író a jelentkezése lezárta után a facebook csoportban értesül majd arról, hogy melyik madárhoz milyen kulcs tartozott.
  3. Hangulatfestő képes kulcs: egy képet kell választani, amit az író a saját elképzelése szerint ír bele a történetébe. Lehet csak utalni rá, szerepelhet középpontban, vagy a háttérben is, a lényeg, hogy a kép hangulata átragadjon a mininovellára. Bővebben a képes kulcsos posztban olvashatsz erről! 

A fúziós párkulcsokat nem lehet cserélni, ellenben az az író, aki eredetileg nem választott hozzá bombát, majd mégis úgy dönt, szeretne robbantani, -5 pont levonással egyszer megteheti. Ugyanez igaz fordítva is, szintén pontlevonás fejében lehetőség van visszadobni a bombát, illetve kicserélni azt egy másikra.

A képes kulcsok és a titkos kulcsok cseréjére nincs lehetőség. 

A határidő lejárta után is lesz lehetőség az elkészült műveket beküldeni: az első nap -1 pont, a második nap -2 pont, a harmadik nap -3, a negyedik -4, az ötödik nap -5 pont levonás ellenében. További késést sajnos nem tudunk elfogadni, de természetes, ha magánéleti probléma okozza a fennakadást, és az író szeretné elküldeni a történetét, megértőek vagyunk; ez az író lelkiismeretére és becsületére van bízva, valamint további pontlevonással jár.

A történetek műfaja kötetlen: maximum 600 szavas mininovella, ami a horrortól kezdve a humoros történeten át a romantikus fluff-ig bármi lehet. Igen, a PWP és az erotikus tartalom is megengedett, szintén kötetlenül (tehát incest is lehet, ha az írónak arra van ingere). Hetero és (fem)slash természetesen egyaránt megengedett, de fontos, hogy a szereplők 14 év fölöttiek legyenek. A csúnya beszéd és az erőszak (kínzás, gyilkosság, stb.) sincs tiltva.

Az egyetlen korlátozás az az, hogy a crossover nem megengedett, az íróknak a Harry Potter univerzumban kell alkotniuk.

Terjedelmi korlát: maximum 600 szavas mininovellákat várunk, a minimum szószám pedig 400 szó. Alá és felé is lehet menni, ebben az esetben azonban szavanként -1 pont kerül levonásra (például: 398 szónál -2 pont, 405 szónál -5 pont kerül levonásra az összpontszámból). Idézet és dalszöveg szerepelhet benne, de ez nem számolandó bele a terjedelmi keretbe!

A történetet bétázni kell, vagyis szükséges, hogy megkérj valakit, aki átnézni neked a mininovelládat a beküldés előtt. Ha nincs ilyen ismerősöd, jelezd a FB csoportban, és a szervezők, vagy akár az írótársaid is segíteni fognak neked :)

Fejléc a történethez:

Cím: a történeted címe

Fúzió és bomba: melyik karaktereket boronáltad össze? Illetve: nem robbantottam / robbantottam (kivel? írd ide a karaktert és tisztázd a főszereplőket) Például: Hermione Granger – Viktor Krum, nem robbantottam, ők a főszereplőim. Vagy: robbantottam, vele: Perselus Piton, a választott főszereplő párosom így Viktor Krum – Perselus Piton)

Énekesmadár-titkos kulcs: melyiknek a dalát választottad és mi volt az?

[ Hangulatfestő kép: melyik volt a tied? Ide a számot írd le. Ez a fejlécben külön nem fog szerepelni, a történeted "borítóját" adja majd, amikor felkerül az oldalra :) ]

Tartalom: egy rövid, kiragadott részlet, vagy összegzés, lehetőleg spoiler nélkül, hogy miről szól a történeted.

Korhatár: nincs, +12, +16, +18?

Műfaj: dráma, paródia, romantikus, horror, krimi, humoros, slash, fluff, egyéb?

Figyelmeztetések: AU, OCC, erotikus tartalom, csúnya beszéd, függővég, szereplő halála, kínzás, más nyalánkság?

Jogok: A Harry Potter világához tartozó jogok J.K Rowlingot illetik, a novellából anyagi hasznom nem származik.

Megjegyzés: bármi, amit szeretnél megosztani a neved leleplezése nélkül! Pl.: zene (linkkel), kép (linkkel), idézet, magyarázat a novellához amennyiben szükséges, esetleg köszönetnyilvánítás a bétádnak, etc.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lovefusion.blog.hu/api/trackback/id/tr3011764149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása